Nowy plan
← Wróć do profilu

Konto i dane

Tutaj sprawdzisz zasady prywatności i możesz trwale zakończyć korzystanie z usługi.

Strefa nieodwracalna

Usuń konto i wszystkie dane

Operacja trwale usuwa konto logowania oraz powiązany profil, treningi, plany sezonu, rozmowy z trenerem, dane integracji i rejestry zgód. Nie można jej cofnąć.